Waarom kiezen voor Last Frontier?

Goeie vraag. 3 van de beste redenen…

1. Locatie, Locatie, Locatie

We geloven het Mecca van Heliski gevonden te hebben. We vinden wereldwijd nergens enig vergelijk. Noch in afmeting en keuzes van het skigebied, noch in de blijvende perfecte sneeuwcondities. We landen hoog op de bergtoppen en skiën tot ver beneden de boomgrens, beneden tot in het dal. Bij slecht weer worden we gedropt voor prachtige bostrajecten waar de diepsneeuw door de bomen wordt beschermd tegen de natuurelementen.

2. Kleine groepen

Heliski in kleine groepen is het beste. We skiën enkel met 4 gasten per groep. Hier is Last Frontier voor gemaakt. Niet enkel Uw eigen vers spoor, maar ook op Uw tempo. Sommige houden van “cruising”, genieten van prachtige vergezichten en op tijd foto’s nemen. Andere verkiezen liever het ene spoor na het andere te trekken. Kleine groepen in onze helicopters maakt dit allemaal mogelijk.

Uit de heli stappen en onmiddellijk het uitgebreid skigebied te kunnen overzien. Ripley Creek was vorige jaar het absolute hoogtepunt. Na 10 dagen had ik enkel maar het gevoel om meer te willen!!

Adam Clark, North Face / TGR Photographer

3. De mensen

We zijn bevoordeeld, maar we denken dat we echt het beste van het beste bezitten. Het gaat niet alleen over hun ervaring en opleiding. Onze gidsen zijn er niet alleen voor Uw veiligheid maar ook om ervoor te zorgen dat U een levenservaring beleeft. Het zijn mensen die wij zouden kiezen als we de bergen ingaan.

heli skiing british columbia