Woordje van onze gasten.

Van mensen die U misschien wel kent ….of niet.

Wil je fantastische hellingen en World Class Service, ga naar Bell2. Meer heb je niet nodig. Het gebied, het eten, de accomodatie, allen zijn zoals ze moeten zijn, gewoon perfect!! Ripley Creek is een ongelofelijk afgelegen ski-ervaring. Na heel de wereld te hebben afgereisd, kan ik zeggen dat Ripley een van de grootste sk-ervaring is die er bestaat. De afdalingen zijn enorm en het gevoel van eenzaamheid is ongeëvenaard. Stewart en Hyder zijn plaatsen die je nog nooit hebt gezien.

Todd Jones: Filmmaker and Co-Founder Teton Gravity Research

Het skiën is vergelijkbaar met het skiën dat ik heb beleefd in Alaska. Alleen zijn bij Last Frontier de mogelijkheden bij slecht weer veel groter. Fantastische bostrajecten waar “diepsneeuw” een echte waarheid krijgt. En een gebied van bijna 30% de oppervlakte van België, onmetelijke skimogelijkheden.

Seth Morrison: Skiing Legend

Eens uit de heli en blik op het uitgestrekte skiterrein van Ripley Creek, was zonder meer het hoogtepunt van vorig jaar. Het was bezielend en opwindend. Na 10 fantastische dagen had ik enkel maar het gevoel voor “meer”!!

Adam Clark, North Face / TGR Photographer

Leder van ons had gedroomd over dit soort zaken sinds ons de Warren Miller film uit de jaren 70 ons deed watertanden. Uitgestrekte vlakten en hellingen zonder enig skispoor. Iets waar elk Australisch skiresort een beroerte zou van krijgen. En Last Frontier maakt dit allemaal mogelijk. En LF-crew maakt dit alles onvergetelijk. Het plaatje klopt perfect: fijne Lodge, lekker

S. Andrea: Guest

Een levensdroom die in werkelijkheid nog beter was!! Ik ben de laatste dagen na mijn terugkeer echt droevig geweest.
Ik ben verslaafd en zelfs verwend voor het leven. Bedankt aan jullie allen, het was top!!

Anonymous: Guest

Ik ski, ik kwam voor het skiën en heb geskied.
Beste vakantie ooit! Bedankt voor alles en jullie professionele aanpak. Bezoek ons een keerte in Aspen.

J. Martin: Guest

Een droom van 30 jaar is in vervulling gegaan!! Ik ben total onder de indruk van jullie organisatie & medewerkers. Bedankt voor jullie zorg en “making my dream come true!!”!

S. Moore: Guest

Jaren heb ik gewerkt in top hotels en op cruiseschepen. Het eten was gewoon fantastisch. Jullie mensen weten echt hoe ze een heliskidag culinair moeten af te sluiten!

A. Reeves: Guest