HELISKIING LODGES

Kies uit Bell 2 Lodge of Ripley Creek

Welkom tot het Mecca van Heliski. We kunnen niet elke dag een poedersneeuw garanderen waar U bijna helemaal in wegzakt. Het gebeurt heel regelmatig. Zelfs meer dan we zelf durven dromen. Onze mensen in de Lodge en onze berggidsen houden ervan. Onze klanten ook. Kom zelf en U zal zien waarom.

U kan kiezen. Onze locaties bieden U een fantastisch ervaring in Heliski- en Heliboarding in een van het wildste skiterrein van het Canadese British Colombia. Onze 2 “Mountain Logdes” – Bell 2 Lodge en Ripley Creek inn bevinden zich beidenin BC, Canada, aan de grens met Alaska.

Last Frontier Heliskiing

  • De grootste heli skigebied op de planeet
  • Open vlakten, zalige afdalingen in het bos – we hebben ze allemaal
  • Een weergaloze sneeuwkwaliteit
  • ENKEL kleine Heliski-groepen – het grote verschil!!
  • Gegarandeerde Heliski “drops” = de beste garantie op prijs/kwaliteit
  • De kwalitatieve top van berggidsen = Uw veiligheid komt op de eerste plaats

De relatieve kleine capaciteit in onze Lodges, maakt onze Heliski net zo uniek. Wij bieden een gigantisch groot skigebied, een jarenlange ervaring en een professioneel team. We zijn vastberaden U naar huis te laten terugkeren met een fantastische levenservaring!! Kies een Tour, kies en Lodge, stuur ons een mail. Uw droom begint!!

Bell 2 Lodge

Bell 2 Lodge maximum 36 gasten per week.

In 1996 hadden we een uniek gelegenheid om Heliski op te starten in een werkelijk mooi en ongerept stukje natuur in het Noorden van British Colombia. Gelegen op 600 meter hoogte, oorspronkelijk een stopplaats voor reizigers naar Alaska en Yukon, Bell 2 Lodge is now a modern Heliski dorp geworden.

Voorzien van satelietcommunicatie en alle luxueuse comfort, Bell 2 Lodge biedt U een First Class verblijf midden in de Canadese natuur.

Het restaurant, lounge en bar is het middenpunt van de fantastische diepsneeuwverhalen die onze gasten dagelijks beleven. De gastenkamers bevinden zich op 100 meter van de Lodge. Alle kamers zijn voorzien van privé badkamer, open haard, twee Queen size bedden of een King size bed.

Als het weer niet toelaat te vliegen, is de Bell Irving River Valley absoluut een bezoekje waard. Met een beetje geluk zal U in het wild levende mooses, wolven en verschillende andere dieren zien.

Ripley Creek Inn

Ripley Creek Inn Ripley Creek Inn maximum 24 gasten per week.

De tweede Lodge van Last Frontier Heliski is gelegen in Ripley Creek Inn in Stewart, een kleine oude mijnstad gelegen op de grens met Alaska. Het gebied is fantastisch en biedt onze Heliskiërs lange gletsjerafdalingen en spectaculaire bostrajecten.

Zowel onze gasten als onze medewerkers logeren in Ripley Creek Inn. Maaltijden in bistro-stijl tot zelfs verse visgerechten worden geserveerd net over het hotel, in Bitter Creek Café. Alle kamers beschikken over badkamer, Queen size bed, WiFi, telefoon en TV.

Als het weer niet toelaat te vliegen, zijn er verschillende ontspanningsactiviteiten in Stewart. Musea, vissen aan het Portland Canal of gewoon de gezelligheid van Stewart beleven. U zal direct merken waarom de lokale inwoners Stewart “their home” noemen.

Naast Elkaar

Bell 2 Lodge en Ripley Creek vergelijken is zoals kiezen tussen een Ferrari en een Lamborghini. Beide wagens zijn fantastisch maar elk heeft zijn eigen charme. Welke Lodge U ook kiest, U zal warm ontvangen typisch aan de Canadese gastvrijheid. Om het U wat makkelijker te maken, hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillen tussen onze twee Lodges.

Detail Bell 2 Lodge Ripley Creek
Grootte Bell 2 is de grootste Lodge met een maximum van 36 gasten per week. Ripley Creek is kleiner met een maximum van 24 personen per week.
Locatie 360km noordwest van Smithers, Britisch Colombia. Het resort is gelegen langs de Stewart Cassiar Highway. 310 km noordwest van Terrace, British Colombia. De kleine stad Stewart is gelegen aan het einde van het Portland Kanaal, tegenover Hyder in Alaska.
Stijl Voorzien van satelietcommunicatie en alle luxueuse comfort, Bell 2 Lodge biedt U een First Class verblijf midden in de Canadese natuur.

Het restaurant, lounge en bar is het middenpunt van de fantastische diepsneeuwverhalen die onze gasten dagelijks beleven. De gastenkamers bevinden zich op 100 meter van de Lodge.

Alle kamers zijn voorzien van privé badkamer, open haard, twee Queen size bedden of een King size bed.
Zowel onze gasten als onze medewerkers logeren in Ripley Creek Inn met zijn restaurant net tegenover in Bitter Creek Café. Alle kamers beschikken over badkamer, Queen size bed, telefoon en TV. Bitter Creek Café heeft een historische sfeer in bistro stijl met een uitgebreid menu tot fantastische visgerechten.
Terrein Gesitueerd in Skeena Mountains en bijna onmogelijk om het U voor te stellen of de grootte in te schatten. Het heeft alles om Uw heliskitrip onvergetelijk te maken. Bell 2 geeft U zelfs nog wat meer mogelijkheden. Als je enkel kijkt naar het zuidelijke gedeelte van ons exclusief van lange afdalingen op open gletjsers tot fantastische diepsneeuwroutes op bosrijke hellingen.
Wat bij niet-skiën Als de weerscondities het niet toelaten om te vliegen, kunnen we altijd een avonturentocht ondernemen in deBell Irving River Valley. Met een beetje geluk ontmoeten we een Moose, een wolf of enkele andere lokale diersoorten welke gedurende de winterperiode zeer frequent voorkomen. Zijn de weersomstandigheden tot vliegen ongunstig, dan zijn er tal van alternatieve bezigheden en bezienswaardigheden in het nabijgelegen Stewart. Bezoek aan het historische museum of de prachtige meren. Een gezellig gesprek met de gastvrije "locals" of lekker gaan vissen in Portland Canal.
Overzicht Als grootste zijnde van onze 2 lodges, het overgrote deel van onze gasten geeft de voorkeur aan Bell 2. Bell 2 met zijn unieke locatie en haar private en luxueuze chalets geeft U echt het gevoel midden in de Canadese wildernis te vertoeven. Ripley Creek heeft niet de 5* uitstraling van Bell 2 maar heeft een typisch Canadees karakter en tal van extraalternatieve mogelijkheden indien er een “off-day” zou voordoen. Niet skiënde gasten zullen zich direct thuis voelen in de gezelligheid van het dorpje Stewart.

Mogelijk zal de beschikbaar van de Lodge meespelen in Uw reservatie.